Sezonní nabídka

Předkrmy a malá jídla
Výběr nakládaných sýrů s čerstvým chlebem a čerstvými bylinkami s česnekem nebo pikantními papričkami jalapeňos 80 g 85,-
Sušený hovězí flank steak s mořskou solí a čerstvými bylinkami, podávaný na tenké plátky s rukolou, parmezánem a bagetkou 100 g 135,-
Tatarský biftek se 4 topinkami 80 g 135,-
Polévky
Hovězí vývar s masem, nudlemi a zeleninou 0,3 l 48,-
Polévka dle denní nabídky
Hovězí maso
Filírovaný flank steak dle výběru s pepřovou omáčkou, hovězí šťávou nebo bylinkovým máslem 200 g 195,-
Hamburger z mletého masa v domácí housce se slaninou, cheddarem a dijonskou majonézou 150 g 185,-
Tatarský biftek s 8 topinkami 150 g 195,-
Vepřové maso
Steak z vepřových jater s fazolovými lusky ve slanině, hranolky a domácí tatarskou omáčkou 200 g 165,-
Panenka balená v parmské šunce s grilovanou zeleninou 200 g 220,-
Vepřová žebra pečená v BBQ marinádě Starého pána se salátem coleslaw a hranolky 450 g 190,-
Těstoviny
Domácí špagety s kousky flank steaku, cherry rajčátky a bílým vínem 350 g 190,-
Přílohy
Vařené brambory 250 g 35,-
Hranolky 200 g 35,-
Šťouchané brambory se slaninou a cibulkou 200 g 35,-
Bramborová kaše 250 g 40,-
Fazolové lusky restované na červené cibuli, česneku a slanině 200 g 50,-
Restovaná zelenina na olivovém oleji 250 g 50,-
Opečená bageta s bylinkovým pestem 1 ks 30,-
Dezerty
Nugátový dort 65,-
Cheesecake 65,-
Saláty
Grilovaný kozí sýr s pečenou červenou řepou a vlašskými ořechy na trhaných listových salátech s dressingem z dijonské hořčice a medu 300 g 165,-
Salát Caesar římský salát s grilovaným kuřecím masem, slaninou, krutony, dressingem a parmezánem 200 g 135,-
Drůbeží maso
Grilované kachní prso "sous vide" s čerstvými bylinkami a brusinkovou omáčkou 200 g 170,-
Tortilla s kuřecím masem cheddarem a rajčaty 120 g 175,-
Smažený kuřecí řízek v bylinkové strouhance 200 g 140,-

Akceptujeme tyto platební karty a stravenky